The Masked Wonderstar (2021)


Film: kinderfeest 28 mei


Livestream 28 mei 13u35:


Er komen 6 filmpjes ... (wekelijks op woensdag, behalve tijdens de paasvakantie):

12 mei 2021: We zijn er bijna.. Nog heel eventjes en we komen te weten wie onze Wonderstarfiguren zijn! Spannend !!! Vergeet niet om het wedstrijdformulier in te vullen! Waag zeker een gokje! Nood aan een extra wedstrijdformulier? Download dan zeker eentje extra op onze website ! Onze figuren zijn klaar om nieuwe tips te geven. Jullie ook? Veel succes!

19 mei 2021: De allerlaatste week!!! Het kinderfeest komt dichterbij. Ons schoolteam is volledig klaar om onze kinderen een fantastische namiddag te bezorgen ! Is het formulier al ingevuld? Of heb je toch nood aan die allerlaatste tip? Kijk snel naar het filmpje! Vergeet zeker niet het formulier ( of formulieren) samen met jullie vrije bijdrage af te geven aan jullie juf of meester. Wie weet worden jullie volgende week uitgeroepen tot winnaars van het spel! Geniet nog een laatste keer mee van de acteertalenten van onze figuren !

 


28 april 2021: Een nieuwe week = een nieuw filmpje.  Zijn jullie ook benieuwd naar de taalknappe verhalen van onze figuren? Kijk dan snel naar het filmpje! Nood aan een extra wedstrijdformulier? Op onze website vinden jullie dit terug. Veel succes!

5 mei 2021: Klaar voor een nieuwe tip?  Deze week komen jullie te weten met welke quote onze figuren door het leven gaan. Hebben jullie al een idee wie er onder de maskers schuilt? Doen jullie al een eerste gokje? Of wachten jullie toch nog wat af? Met dit filmpje krijgen jullie alvast een nieuwe tip ! Succes! 


31 maart 2021 - Staan jullie net als ons te popelen om aan onze Masked Wonderstar wedstrijd te beginnen? Zijn jullie écht klaar voor enkele weken speurneuzenplezier? Kijk dan snel naar het voorstellingsfilmpje. Na de Paasvakantie krijgen de leerlingen een wedstrijdformulier. Dit formulier zullen jullie ook terugvinden op de website. Verdere info volgt later. Hou jullie mailbox en onze Facebookpagina dus goed in de gaten. Wij wensen alle speurneuzen, groot en klein heel veel plezier en succes!

21 april 2021 - Nu jullie de figuren al een beetje kennen kan het echte speurneuzenwerk beginnen! Klik snel op de link en ontdek welke enthousiaste juryleden samen met jullie op zoek zullen gaan naar onze verborgen teamleden. Natuurlijk zijn jullie niet verplicht om hun advies te volgen ! Geniet van het tweede filmpje! Alles over de wedstrijd...

Hoe kunnen jullie aan onze wedstrijd deelnemen? 

Na de paasvakantie krijgen alle leerlingen een wedstrijdformulier. Dit formulier zullen jullie hier ook terugvinden.
Op deze manier krijgen jullie de kans om meerdere formulieren in te vullen. Vijf weken lang zullen we jullie prikkelen met telkens een nieuw filmpje. Beetje bij beetje komen jullie meer te weten over onze figuren. 

Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met vrijdag 21 mei 2021. Voor het afgeven van een ingevuld formulier vragen we graag een vrije bijdrage. Ingevulde formulieren stoppen jullie in een gesloten enveloppe en geven jullie af aan de klasleerkracht. 

Een wedstrijd zonder een leuke prijs is geen echte wedstrijd ! Door deel te nemen maken jullie kans op één van onze leuke cadeautjes! Wie weet roepen we jullie zoon/ dochter op vrijdag 28 mei 2021 uit als grote winnaar van dit spel! Verdere info volgt later ! 

Hou jullie mailbox, onze Facebookpagina of deze website dus goed in de gaten! 

Wij wensen alle speurneuzen, groot en klein heel veel plezier en succes! 

Vriendelijke groeten, 

Team Wonderster  

 

Wedstrijdformulier in pdf: (na de paasvakantie)

Download
Wedstrijdformulier schoolfeest 2021.pdf
Adobe Acrobat document 626.7 KB

Foto's personeel in pdf: (na de paasvakantie)

Download
Wedstrijdformulier schoolfeest 2021 leer
Adobe Acrobat document 1.6 MB


Aankondiging en teaserBeste leerlingen en ouders

 

Jammer genoeg stuurde Covid-19 onze plannen voor ons schoolfeest in de war.

Ook de datum, 19 maart 2021, hebben we hierdoor moeten annuleren.

Maar niet getreurd, er groeide al een nieuw idee waarvan we in december al een tipje van de sluier konden oplichten.

We organiseren een heuse wedstrijd rond The Masked Wonderstar.

Meer uitleg en tips krijgen jullie via de filmpjes die binnen enkele weken op onze FB-pagina en website zullen verschijnen.

De ontmaskering van de figuren zal gebeuren tijdens ons slotmoment op 28 mei 2021.

Dit zal door de omstandigheden uitsluitend in het bijzijn van de leerlingen plaatsvinden.

We kijken er naar uit en maken er die dag een leuk kinderfeest van!

 

Groetjes,

Team Wonderster